Interpolis arbeidsongeschiktheidsverzekering

Logo InterpolisInterpolis biedt echte inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid zelfstandig ondernemer

Arbeidsongeschiktheid, vooral langdurige, kan grote financiële gevolgen hebben. Zonder een particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekering is jouw inkomen hoogstwaarschijnlijk niet beschermd tegen de financiële gevolgen van ziekte of een ongeval. Daarom heeft NAJK  in samenwerking met Interpolis een mantelovereenkomst gesloten voor het InkomensZekerplan. Het InkomensZekerPlan biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering die wordt afgestemd op jouw wensen.

InkomensZekerPlan

Het InkomensZekerPlan – de naam zegt het al – geeft echte inkomenszekerheid. Je kiest zelf het inkomen dat je wil verzekeren. De vuistregel is tachtig procent van het gemiddelde inkomen. Natuurlijk mag de ondernemer lager gaan zitten.  Je moet je als ondernemer afvragen welke verzekering je nodig hebt. Wanneer je bijvoorbeeld veel vermogen in jouw bedrijf hebt, kan het voldoende zijn om alleen korter durende arbeidsongeschiktheid te verzekeren. Bij blijvende arbeidsongeschiktheid kunt je eventueel terugvallen op jouw vermogen. Informeer wat de meest geschikte verzekering is passen bij jouw financiële situatie. Interpolis keert altijd volgens de met jou gemaakte afspraken uit. Ook als jouw bedrijfsresultaten een poosje tegenvallen.

Snel weer op de been

Arbeidsongeschiktheid komt altijd ongelegen. De zaak kan niet lang zonder je. En je kunt waarschijnlijk niet lang zonder de zaak. Daarom doet Interpolis er alles aan om je  snel weer op de been te helpen. Je krijgt een vaste contactpersoon. Iemand met kennis van zaken die begrijpt wat het voor je betekent om niet te kunnen werken. Jouw vaste contactpersoon begeleid je vanaf de arbeidsongeschiktheidsmelding en zoekt samen met jou naar oplossingen tot je weer aan de slag kan. Mogelijk is hierbij specialistische hulp nodig. Bijvoorbeeld van een arbeidsdeskundige, een psycholoog of een houdingsexpert. Jouw contactpersoon regelt en coördineert die hulp voor jou . Dankzij het regelmatige overleg weet jij als ondernemer precies waar je aan toe bent.

8,5% Korting op Arbeidsongeschiktheidsverzekering

NAJK heeft met Interpolis een mantelovereenkomst. Deze overeenkomst biedt NAJK-leden 8,5% korting op hun arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bij Interpolis. Voor meer informatie over deze AOV kunnen NAJK-leden zich wenden tot hun verzekeringsexpert van de Rabobank.

Meer weten?

Ben jij die ondernemer zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan heb je geen dag te verliezen. Informeer bij jouw lokale Rabobank naar de mogelijkheden. Meer informatie over het InkomensZekerplan vind je hier.


Interpolis stopt met kortingen voor nieuwe klanten in de agrarische sector èn verlaagt de basispremie

In het verleden gaf oa. Interpolis NAJK-leden korting op arbeidsongeschiktheidsverzekeringen in de agrarische sector.  Deze korting vervalt per 1.1.2017, maar nog niet voor NAJK-leden. Daarvoor in de plaats komt een lagere basispremie.

Het contract met de NAJK loopt echter nog tot eind 2017. Leden van NAJK die in 2017 een nieuwe AOV sluiten krijgen in 2017 daarom zowel de lagere basispremie als de NAJK korting. Deze korting houden ze gedurende de eerste contracttermijn van hun verzekering en vervalt daarna.

Verzekeringen die vóór 2017 zijn gesloten houden op dit moment hun korting

Interpolis overweegt om voor alle lopende verzekeringen de NAJK de korting te vervangen door het verlaagde basistarief. Daarover volgt in de loop van 2017 duidelijkheid.

Deze Interpolis verzekeringen zijn gesloten via Rabobanken en blijven ook via de banken lopen. Er zijn twee opties in 2018:

  • De klant behoud zijn korting
    of
  • De klant gaat over naar het nieuwe lagere tarief en de korting vervalt