DAJK trots op Iris Bouwers, kersverse vicevoorzitter Europese Raad voor Jonge Boeren!

Het provinciaal Bestuur van DAJK is enorm trots op Iris Bouwers(24)  uit Zuidwolde. Als DAJK-lid is zij al 2 jaar actief voor NAJK. Sinds die tijd betrokken bij de overkoepelende agrarische jongeren organisatie (CEJA). Uit haar midden is zij nu gekozen tot vicevoorzitter van de Europese Raad voor Jonge Boeren.

Jonge boeren zijn volgens Bouwers ontzettend belangrijk voor de toekomst van de Europese landbouw. “Jonge boeren moeten nog heel lang mee. Dat betekent dat wij niet alleen rekening moeten houden met wat nu gebeurt, maar vooral met hoe we ook in de toekomst nog kunnen blijven ondernemen”, vertelt Bouwers. Iris zet zich vooral landelijk en Europees in. “Bij DAJK is de belangenbehartiging meer op provinciaal niveau” aldus vicevoorzitter Sander Habing. DAJK feliciteert haar met deze benoeming.

Lees ook: RTV Drenthe nieuws