NAJK goes Zwarte Cross – WIN 2 VRIJKAARTEN

Ook dit jaar staat NAJK weer samen met ForFarmers in het Hard Brok Café op de Zwarte Cross. En, we gaan er een onmeunig mooi feest van maken!

WINNEN – 2 dagkaarten voor de Zwarte Cross

Met dank aan ForFarmers mogen wij 12 dagkaarten weggeven! Doe je mee, dan win je er twee! We verloten namelijk 3×2 vrijkaarten voor de zaterdag en 3×2 vrijkaarten voor zondag.

Hoedje op, gas d’r bi-j

Wat moet je doen?

  • Speur naar het NAJKgoesZC-hoedje in de BNDR van juni 2018 en vouw deze volgens de instructie. Lid van NAJK maar BNDR niet ontvangen? Stuur een mail naar info@najk.nl.
  • Laat je fotograferen of maak een originele selfie met je hoedje op. Denk aan: een selfie met je lievelingskoe, laat iemand een foto van je maken terwijl je met je hoedje op je schapen knuffelt of als je een mooie pose aanneemt in het land.
  • Plaats je selfie op Facebook onder het bericht of mail hem naar communicatie@najk.nl.
  • Meedoen kan tot 2 juli 2018! Opschieten dus!
  • Tip: neem je hoedje mee naar de Zwarte Cross, want Hoedje op, gas d’r bi-j!

De winnaars worden 3 juli bekend gemaakt!

NAJK-battle

Tijdens de Zwarte Cross kom je natuurlijk even een drankje doen bij je vrienden van NAJK en doe je mee aan de NAJK-battle. Dit is een uitdagende boerenzeskamp waar je met je team punten kunt verdienen. Vake bu’j te bange maar Hoedje op, gas d’r bi-j!

Wi-j hebt altied goeie zin, dus als je het NAJK-hoedje meeneemt naar het Hard Brok Café heb je de eerste twee punten voor de NAJK-Battle al in je broekzak. Oh ja, je kunt iets winnen als je alle obstakels overwonnen hebt!