DAJK en GrAJK | Provinciale akkerbouwavond

Gewasbescherming, waar gaat het naar toe?

Op maandag 4 februari nodigen we je uit samen met leden van GrAJK om een kijkje te nemen bij de Rabobank in Assen. Na een introductie en mededelingen vanuit de Rabobank is het woord aan Hans Buikema, Crop Advisor Akkerbouw Noordoost Nederland bij Syngenta.

Aan de vooravond van een nieuw groeiseizoen hebben we het graag over gewasbeschermingsmiddelen. Hoe komen toelatingen van werkzame stoffen tot stand, kan je iets doen om de inperking van werkzame stoffen tegen te gaan en wat zijn de  alternatieven? Hans vertelt hierover.

Kortom een mooi programma voor de akkerbouwers  en de kans om ook Groningse agrarische jongeren te ontmoeten.

We zien je graag op 4 februari as.

 

Wanneer:     Maandag 4 februari 2019

Waar:              Rabobank in Assen

Adres:             Neptunusplein 2, 9401 CZ Assen

Aanvang:     20.00 uur