OPROEP: vul de enquête in over opleiding en coaching voor bedrijfsovername

Bij een bedrijfsovername van een landbouwbedrijf komt tegenwoordig veel kijken. Het is een bekende uitspraak dat maar 20% van een bedrijfsovername financieel is  en 80% emotioneel. Om het bedrijfsovernameproces soepel te laten verlopen volgen veel jonge ondernemers een cursus of opleiding. Sommige ondernemers kiezen er ook voor om individuele coaching te volgen.

NAJK wil weten in hoeverre het huidige aanbod ondersteuning biedt aan de bedrijfsovername. NAJK vraagt jou daarom om een enquête in te vullen. Met het resultaat wordt  vervolgens weer gekeken naar waar het aanbod verbetert kan worden. De enquête is bedoeld voor iedereen die een landbouwbedrijf over gaat nemen of de overname al gedaan heeft. De enquête bestaat uit 18 vragen en het invullen duurt enkele minuten. Klik hier voor de enquête.