Landbouwcongres 13 juni, Rabobank Food & Agri

“Boer zijn is een gunst, boer blijven is een kunst”

Speciaal voor agrarische klanten in Drenthe organiseren de Drentse Rabobanken samen met LTO Noord, regio Noord en DAJK een Landbouwcongres in het ATLAS theater in Emmen. Tijdens dit congres wordt je onder andere meegenomen in het boeiende verhaal van de heer Franke Dijkstra, agrarisch ondernemer in Brazilië. Hij geeft een presentatie over hoe goed grondgebruik de basis is voor duurzame landbouw. De heer Jeen Nijboer, project manager Food & Agri van de Rabobank, vertelt over de weg naar een duurzame Food & Agri sector van veld naar vork.

Programma
13:00 – 13:30 uur: Ontvangst
13:30 – 14:15 uur: Presentatie Franke Dijkstra
14:15 – 15:00 uur: Presentatie Jeen Nijboer
15:00 – 16:00 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje

Locatie
Atlas Theater
Raadhuisplein 100 te Emmen

Aanmelden
Meld je voor 6 juni 2019 aan via deze link (Je kunt maximaal 2 personen aanmelden.)