Kom naar de Expeditiedagen Bedrijfsopvolging op 10 en 11 juni!

Een bedrijfsopvolging in de agrarische sector is niet niks. Het is een mooi, maar uitdagend proces waarbij je als familie verschillende obstakels tegen kunt komen. Wanneer je op tijd en bewust met de bedrijfsovername aan de slag gaat, geeft dit de kans om de zogeheten obstakels uit de weg te gaan. Zo kan de energie in het bedrijf gestoken worden en blijft het gezellig in de familie, een win-winsituatie!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni worden bij De Boerinn in Kamerik (Utrecht) mini-workshops rondom bedrijfsopvolging georganiseerd. In een gezamenlijk programma zullen een aantal sprekers hun visie en tips geven over de uitdagingen binnen een bedrijfsopvolging.

Doelgroep
De workshops zijn bedoeld voor een ieder die (in)direct betrokken is bij een agrarische bedrijfsopvolging. (Let op: per dag is de doelgroep verschillend).

  • Vrijdag 10 juni: MBO- en Hbo-docenten, 14:30 – 19:30 uur. De toepassing van bedrijfsovername in het agrarisch onderwijs.
  • Zaterdag 11 juni: families, adviseurs en andere mensen uit de praktijk met interesse voor bedrijfsopvolging, 10:00 – 15:00 uur.

Aanmelden
Wil jij ook op een vrijblijvende manier aan de slag met jullie expeditie bedrijfsovername? Meld je hier alvast aan en deel de flyer met iedereen voor wie deze dag ook interessant is!