Uitwisseling jong professionals agrarische- en vissector – Dag 2

Datum 17-11-2023
Tijd 12:30 - 16:30 uur
Locatie Emmeloord, -, Emmeloord


Na een succesvolle eerste editie, organiseert NAJK, samen met ROC Friese Poort/Firda, Young Seafood Leaders Visfederatie (YSLV) en Agro Food Cluster dit jaar weer een uitwisseling tussen de agrarische sector en vissector.

Door een tweeluik bezoeken we op vrijdag 3 november de vissector gevolgd door een bezoek aan de agrarische sector op vrijdag 17 november. Beide sectoren spelen een belangrijke rol in de voedselketen en kunnen daarmee veel van elkaar leren.

Waarom deelnemen?
We gaan elkaars bedrijven bezoeken, ons verdiepen in elkaars sector en alles wat daar rondom speelt. Breidt je netwerk uit van zowel jonge professionals in de agri- als vissector. Daarnaast zijn de twee uitwisselingen midden in de praktijk met rondleidingen bij bedrijven en sluiten we de ontmoetingen af met een hapje en drankje.

Voorlopig programma:
Op 17 november starten we om 12:30 als inloop met een broodje en om 16:30 einde van het programma met start van de borrel. Op 3 november vindt het programma in de ochtend plaats.

Aanmelden
ROC Friese Poort/Firda, Young Seafood Leaders Visfederatie (YSLV), NAJK) en Agro Food Cluster nodigen je van harte uit om bij deze uitwisseling aanwezig te zijn. Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Let op: meld je jezelf aan voor deze bijeenkomst, dan wordt je ook op de andere bijeenkomst op 3 november verwacht! Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...