Grasweidedagen 2023 – Dag 1

Datum 09-05-2023
Tijd Hele dag uur
Locatie Aeres Farms Dronten, Wisentweg 13 , Dronten


Op dinsdag 9 en woensdag 10 mei worden de Grasweidedagen 2023 georganiseerd in samenwerking met Aeres Hogeschool Dronten en NAJK.

Tijdens de Grasweidedag met het thema ‘De waarde van gras voor een toekomstbestendige melkveehouderij’ volg je verschillende workshops. Deze workshops worden gegeven door diverse agrarische bedrijven, organisaties en kennisinstellingen; o.a. Agrifirm, Aeres Hogeschool, Barenburg, BoerenNatuur, DeLaval, Duurzame Zuivelketen, ForFarmers, Limagrain en Waginingen University. Elk met een ander onderwerp, passend bij het centrale thema van de Grasweidedagen.

Het workshoppakket bestaat uit een mix van bovenstaande workshops. Op een later moment ontvang je een bericht waarbij je je kunt aanmelden voor één specifiek workshoppakket dat het best bij jou past.

De Grasweidedagen zijn voor AJK-leden en studenten en worden georganiseerd op Aeres Farms in Dronten. Voor de lunch wordt gezorgd en er is genoeg tijd om bij te praten. De dag begint ’s ochtends en is in de loop van de middag afgelopen (exacte tijden volgen nog).

Meld je snel aan, want vol = vol!

Let op: voor individuele opgave klik hier. Wil je een groep (max. 15 personen) opgeven? Dat kan, maar dan moet je het aanmeldformulier voor groepsaanmeldingen gebruiken.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...