DeLaval

DeLaval levert totaaloplossingen voor de melkveehouderij, met als doel het optimaliseren van de melkproductie en het verbeteren van het welzijn van mens en dier.

Wij ondersteunen onze klanten om hun ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl we de voedselproductie, rendabiliteit en het welzijn van mens en dier verbeteren. Wij bieden producten, systemen en services voor alle facetten van de moderne melkproductie. Onze oplossingen worden dagelijks door miljoenen melkveehouders wereldwijd gebruikt.

DeLaval is meer dan 135 jaar geleden opgericht in Zweden, toen visionair Gustaf de Laval de melkseparator uitvond. Vandaag de dag heeft DeLaval 4500 werknemers en zijn we actief in meer dan 100 markten. DeLaval maakt naast Tetra Pak en Sidel onderdeel uit van de Tetra Laval Group.

Samenwerking NAJK en DeLaval

DeLaval is stersponsor van NAJK. DeLaval wil met het stersponsorschap met de leden van NAJK de interactie aangaan voor wat betreft nieuwe concepten, producten, bedrijfsontwikkeling en bedrijfsinrichting op het gebied van melken, voeren, koelen en stalinrichting. Met de toename van automatisering en de bedrijfsomvang, zullen er steeds meer kennis-intensieve producten op de markt gebracht worden. Met de samenwerking kunnen de jonge ondernemers hun visie geven op deze producten, waarbij DeLaval aan kan geven in hoeverre deze producten het best tot hun recht komen bij de bedrijfsontwikkeling.

Vragen of meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over onze organisatie? Neem  dan contact op met DeLaval in Steenwijk. Telefoon 0521 – 537500. Mailen kan ook naar info.nl@delaval.com.

De vacatures die DeLaval aanbiedt kun je hier vinden.