NAJK op de Zwarte Cross 2015!

De stand van NAJK staat weer klaar op het legendarische festival ‘Zwarte Cross’ in Lichtenvoorde. Op het terrein van ForFarmers zal het team van NAJK ook dit jaar weer jonge boeren en tuinders verwelkomen voor een gezellig samenzijn onder het genot van een natje en een droogje.

Gratis lidmaatschappen

Ben jij nog geen lid van NAJK, maar wil je wel graag kennis maken met NAJK en een AJK uit jouw buurt? Kom dan langs de stand van NAJK op het ForFarmersterrein. Met dank aan ForFarmers geeft NAJK namelijk gratis jaarlidmaatschappen weg aan nieuwsgierige jonge ondernemers!

Waar vind ik het ForFarmersterrein?

Het ForFarmersterrein is alleen toegankelijk als je toegangskaarten hebt gekocht via ForFarmers of vrijkaarten hebt gewonnen via NAJK. Het terrein van ForFarmers vind je achter de crossbaan. Bekijk hier op de plattegrond waar de stand van NAJK staat.

Openingstijden ForFarmersterrein

De NAJK-standbemanning heet jou welkom op de volgende dagen en tijdstippen:
Vrijdag               10.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag           10.00 uur tot 20.00 uur
Zondag             10.00 uur tot 20.00 uur

Op de foto…

Ben jij in de NAJK-stand op de foto gezet? Vanaf maandag komende foto’s online te staan op www.facebook.com/dbnajk.