‘Inkomen Continu Compleet’ van Avéro Achmea

8,5% korting op de AOV; ‘Inkomen Continu Compleet’.

Arbeidsongeschikt raken is verschrikkelijk. De gevolgen zijn groter als ondernemer en je zelf verantwoordelijk voor je bedrijf en je inkomen, dan iemand in loondienst. Een AOV verzekering afsluiten is iets wat je meestal voor je uit schuift. Zorgen voor later en het is niet goedkoop. Daarom heeft NAJK een mantelovereenkomst gesloten met Avéro Achmea. Nu krijgen NAJK-leden 8,5% premiekorting op de arbeidsongeschiktheidsverzekering ‘Inkomen Continu Compleet’ van Avéro Achmea, naast de 7% instroomkorting.

Vind je de stap te groot om meteen met een adviseur aan tafel te zitten, bespreek het dan eens thuis of met vrienden. Hoe hebben zij het geregeld? Het is goed om hierover na te denken en bewust te zijn van risico’s.

Bekijk hier de verhalen van Jan van Tellingen, Patrick van der Pas en Wilbert Goosens agrariërs met AOV bij Avéro Achmea en hun ervaringen bij arbeidsongeschiktheid.