Dag van de Akkerbouw markeert de start van nieuwe campagne

Op 27 juni wordt tijdens de Dag van de Akkerbouw de campagne “Mijn akker, jouw voedingsbodem” gelanceerd. Met deze campagne worden de akkerbouwers van Nederland in het zonnetje gezet en laten we heel Nederland zien wat de akkerbouw voor hen betekent. Op 27 juni wordt de onthulling gevierd met een boerenbrunch op een akker. Jij kunt hierbij aanwezig zijn en vertellen hoe trots je bent om jonge akkerbouwer te zijn aan een niet alledaagse doelgroep. Meld je aan door een e-mail te sturen naar dvantwesteinde@najk.nl!

Alles is te volgen via #jouwvoedingsbodem. Volg ons alvast op FacebookTwitter of Instagram en blijf op de hoogte van de allerlaatste updates.

De campagne is een initiatief van de Brancheorganisatie Akkerbouw en mogelijk gemaakt door: Agrifirm, Avebe, Cosun, CZAV, Interpolis, Van Iperen, NAJK, LTO Nederland, NAV, NAO en Vavi