Royal Reesink

Hoewel we tegenwoordig meer markten bedienen, is Royal Reesink vanaf haar oprichting in 1786 al leverancier van machines voor de agrarische sector.

Al zo’n negen generaties lang leveren we landbouwmachines en -systemen aan boeren en loonwerkers van over de hele wereld. Naast onze buurlanden België en Duitsland zijn we namelijk ook actief in Zuid-Afrika, Turkije, Kazachstan en Canada.

Internationaal marktleider

Royal Reesink levert A-merk machines en onderdelen voor de landbouw, landschapsonderhoud, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Met 35 dochterbedrijven in tien verschillende landen heeft Royal Reesink een stevige internationale marktpositie met bijbehorend imago. En daar zijn we maar wat trots op.

Smart solutions

In al die jaren hebben we steeds veel aandacht gehad voor verandering en innovatie. Zo is de Smart Farming divisie opgezet waar we elke dag bezig zijn met precisie-landbouw, zodat de duurzaamheid van het boerenbedrijf groter wordt. Duurzaamheid kan heel goed samengaan met technologische ontwikkelingen. Door onze technieken kan het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot wel 65 procent wordt teruggebracht, door geautomatiseerd plaatselijk te bemesten en te bestrijden.

Andere smart solutions ontwikkelen we bijvoorbeeld voor volledig geautomatiseerde magazijnsystemen en we werken samen met fabrikanten aan het elektrificeren en robotiseren van machines. Bijna 65% van onze business bestaat uit service en support voor het materieel. Elke machine heeft een uniek serienummer en dit stelt ons in staat de machines gedurende de hele levenscyclus te volgen, om zo ondersteuning en service te bieden. Onze slogan “Enabling your business”, nemen we zo heel letterlijk.

Ondernemende types

Onze 2400 medewerkers hebben passie voor machines, kwaliteit, nuchterheid en ondernemersdrang. En we denken dat we ook veel met jullie gemeen hebben. De reden om als Royal Reesink partner te worden van NAJK, is omdat we geloven in de kracht van jonge ondernemers. We denken graag met jullie mee over de oplossingen voor de toekomst! We zien er naar uit om nóg intensiever in contact te komen. Dat zullen we op allerlei manieren doen, via demonstraties, kennis sessies, het delen van interessante artikelen en verhalen, en heel graag nodigen wij jullie uit bij onze bedrijven.

Binnen de bedrijven van Royal Reesink zijn we ook voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk eens op www.careersroyalreesink.com om te zien wat we doen en welke mensen ze zoeken!