Bio-beurs zoekt vrijwilligers voor a.s. donderdag!

Aankomende woensdag en donderdag staat de bio-beurs 2015 op het programma. Tijdens deze tweedaagse beurs in Zwolle staat de vraag ‘Hoe moet de biologische sector eruit zien in 2030?’ centraal. Een uitgebreid programma met workshops, rondleidingen, lezingen en stands  over thema’s als ‘jong’, ‘toekomst’ en ‘bodem’ zorgen voor inspiratie en verdieping.

Voor donderdag 22 januari zoekt de bio-beurs enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om tussen 10:00 en 20:00 uur op het dynamische culinaire Foodplein te helpen in de keuken bij masterclasses, producten verzamelen bij standhouders en smakelijke hapjes uit te delen. Lijkt het jou leuk om aanstaande donderdag de handen uit de mouwen te steken op de bio-beurs, neem dan contact op met Renata Horenova via Horenova@bionext.nl of 06 186 50 517.

Kijk voor meer informatie over de Bio-beurs op www.bio-beurs.nl.