UITNODIGING – Informatiebijeenkomsten Boer zoekt Boer

NAJK heeft samen met het agrarisch bedrijfsleven de handen ineen geslagen om goede begeleiding te bieden bij buitenfamiliaire bedrijfsovername. In april worden er drie informatiebijeenkomsten over het initiatief ‘Boer zoekt Boer’ georganiseerd voor geïnteresseerde boeren zonder bedrijfsopvolger of potentiële bedrijfsopvolgers zonder bedrijf.

Ben je agrarisch ondernemer met een gezond bedrijf en heb je geen opvolger, maar zou je wel graag willen dat het bedrijf in de toekomst wordt voortgezet? Of ben je geïnteresseerd en werkzaam (geweest) in de agrarische sector en heb je de ambitie om een agrarisch bedrijf (buiten de familie) over te nemen? Kom dan naar de informatiebijeenkomsten over ‘Boer zoekt Boer’.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst wordt een verhaal op maat verzorgd dankzij de aanwezigheid van experts op het gebied van communicatie, bedrijfsovername en financiën. Tijdens een interactieve sessie leer je jezelf beter kennen, kom je in contact met geïnteresseerde boeren en potentiële bedrijfsopvolgers en krijg je meer inzicht in alle aspecten die bij bedrijfsovername van belang zijn.

Data (klik op de datum voor meer informatie)
Donderdag 23 april 2015 – Den Bosch (Brabant)
Dinsdag 28 april 2015 – Groenlo (Gelderland)
Woensdag 29 april 2015 – Raalte (Overijssel)
Deze bijeenkomsten worden georganiseerd voor iedereen die geïnteresseerd is in ‘Boer zoekt Boer’: agrarische ondernemers zonder opvolger en potentiële opvolgers.

Aanmelden
Meld je aan voor een informatiebijeenkomst bij Auke de Jong via adejong@najk.nl. Geef hierbij het volgende door: naam, geboortedatum, de sector waarin je werkzaam of geïnteresseerd bent en naar welke bijeenkomst je graag wilt komen.