Kom in de Kas groot succes

Op 2 en 3 april vond voor de 39e keer het grootste publieksevenement Kom in de Kas plaats, een initiatief van de Nederlandse glastuinbouw. Bijna 200 enthousiaste glastuinbouwers verspreid over Nederland openden de deuren van het bedrijf voor geïnteresseerde consumenten. Maar liefst 205.000 mensen brachten een bezoek aan een kas.

Veel enthousiaste ondernemers en medewerkers organiseerden activiteiten in hun kas om de bezoekers kennis te laten maken met de gang van zaken in de glastuinbouw. Er konden vragen gesteld worden aan de kweker en de producten konden geproefd worden. Ook voor kinderen waren er leuke activiteiten: met springkussens, schmink en speurtochten vermaakte de jongste zich ook.

In alle opengestelde kassen heerste een vrolijke en gezellige sfeer. Het mooie lenteweer zorgde ervoor dat veel bezoekers op pad gingen, een bezoekje aan de kas kon dan niet ontbreken. Al met al kan er teruggekeken worden op een zeer geslaagd weekend.