NAJK en ForFarmers zetten samenwerking voort

Op vrijdag 22 juli 2016, tijdens het landelijke bekende festival de Zwarte Cross, hebben Andre Arfman, voorzitter van het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK), en Richard Dijkstra, directeur pluimvee van ForFarmers, hun handtekening gezet onder een nieuwe partnerovereenkomst. NAJK is verheugd dat de ambitieuze voeronderneming ForFarmers opnieuw kiest verbonden te blijven aan de jonge boeren en tuinders.

NAJK is de belangenbehartigingsvereniging voor jonge boeren en tuinders en vertegenwoordigd een enthousiaste en toegankelijke groep van 8.000 jonge agrarische ondernemers in Nederland. “NAJK wilde graag de succesvolle samenwerking met ForFarmers voortzetten. We hechten groot belang aan goede contacten met de belangrijkste spelers uit de agribusiness, zodat de leden van NAJK verrijkt worden met belangrijke kennis, ontwikkelingen en informatie uit de agrarische sector. NAJK is blij zo’n speler in de agribusiness aan zich te mogen blijven verbinden”, aldus NAJK-voorzitter Andre Arfman.

ForFarmers

ForFarmers B.V. (Lochem, Nederland) is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van conventionele en biologische voeroplossingen voor de veehouderij. Met een afzet van circa 9,1 miljoen ton diervoeders op jaarbasis is ForFarmers marktleider in Europa. Naast diervoeders voor de rundvee-, varkens-, pluimvee- en paardensector levert ForFarmers producten voor akker- en weidebouw. Bij haar producten biedt ForFarmers haar klanten een aanvullend pakket van diensten: van uitgebreid advies over diervoeding en -houderij tot hulp bij de bedrijfsontwikkeling. Dit stelt de veehouder in staat een aantoonbaar beter resultaat te realiseren.

ForFarmers pakt de samenwerking de komende jaren ambitieus op. Richard Dijkstra: “ForFarmers is er voor de toekomst van de agrarische ondernemers. Wij hebben veel vertrouwen in de agrarische sector en werken intensief samen met ondernemers om de prestaties op het boerenerf verder te verbeteren. Met het tekenen van de partnerovereenkomst kan ForFarmers een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de sector en haar ondernemers”.

De Zwarte Cross

Op 22, 23 en 24 juli 2016, tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, is samenwerking tussen NAJK en ForFarmers duidelijk zichtbaar. NAJK is met een stand aanwezig zijn op het VIP-terrein, ook wel bekend als het Hard Brok Café, van ForFarmers. De samenwerking zal zich voortzetten in het gezamenlijk organiseren van themadagen, waarbij de focus ligt op kennisoverdracht. Ook in de regio’s zullen de provinciale AJK’s en medewerkers van ForFarmers elkaar vinden voor het opzetten van plaatselijke activiteiten. De samenwerking tussen ForFarmers en NAJK is een echte win/win-situatie: ForFarmers is een kennisbron en inspirator voor jonge agrarische ondernemers. Tegelijkertijd komt ForFarmers op deze manier in contact met de toekomstige agrarische ondernemers.

Logo_ForFarmers Total Feed Business