Royal Reesink en NAJK bundelen hun krachten

NAJK heeft er weer een kennispartner bij! Gistermiddag zette NAJK-voorzitter Andre Arfman en Gerrit van der Scheer, CEO Royal Reesink, definitief een handtekening onder een 3-jarig partnerovereenkomst tussen Royal Reesink en NAJK. Royal Reesink kijkt er naar uit om nog intensiever in contact te komen met de jonge agrarische ondernemers. 

Alles begint met goed materiaal
NAJK sluit partnerschapsovereenkomsten met de belangrijkste spelers uit de agrarische sector. Zo worden NAJK-leden verrijkt met belangrijke kennis en volgen ze de laatste ontwikkelingen van de agrarische sector op de voet. NAJK vindt het belangrijk dat er breed scala aan partners is: “Een leverancier van de agrarische machines als Royal Reesink ontbrak nog aan dit rijtje”, aldus Andre Arfman, “landbouwmachines zijn belangrijke productiemiddelen voor een agrarisch ondernemer. Royal Reesink is één van de grootste distributeurs van Europa van landbouwmachines. We zijn trots dat we nu elkaar mogen versterken.” NAJK is de belangenvereniging voor jonge boeren en tuinders in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt een enthousiaste en toegankelijke groep van ruim 8.000 jonge agrarische ondernemers en is, naast lokaal en provinciaal, ook actief op landelijk en Europees niveau.

De kracht van jonge ondernemers
Royal Reesink is al sinds 1786 een belangrijke leverancier van machines voor de agrarische sector. Al zo’n negen generaties lang leveren ze landbouwmachines en -systemen aan boeren en loonwerkers van over de hele wereld. Royal Reesink levert naast  A-merk machines en onderdelen voor landbouw ook  machines voor landschapsonderhoud, magazijninrichting en grond-, weg- en waterbouw. Met 35 dochterbedrijven in tien verschillende landen heeft Royal Reesink een stevige internationale marktpositie.

De 2400 medewerkers die Royal Reesink rijk is, hebben stuk voor stuk passie voor machines, kwaliteit, nuchterheid en ondernemersdrang. “De reden om als Royal Reesink partner te worden van NAJK, is omdat we geloven in de kracht van jonge ondernemers”, aldus Van der Scheer, “We denken graag met jullie mee over de oplossingen voor de toekomst.” NAJK en Royal Reesink kijken uit naar een fijne samenwerking, zowel met elkaar als met de achterban.