VACATURE | Kom het dagelijks bestuur bij NAJK versterken!

NAJK is op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder bedrijfsovername. Als dagelijks bestuurder bied jij ondersteuning aan jonge boeren en tuinders, signaleer je de knelpunten rondom bedrijfsovername en draagt deze uit aan politiek Den Haag en de rest van het dagelijks bestuur van NAJK. 

Je biedt bijvoorbeeld ondersteuning aan jonge boeren en tuinders door bedrijfsovernamecursussen aan te bieden en avonden over bedrijfsovername te organiseren. In de lobby voor het bedrijfsovernamefonds en de Jonge Landbouwersregeling (JOLA) of bij aanpassingen in andere wet- en regelgeving signaleer je de knelpunten en los je deze zo goed mogelijk op. Daarnaast ben je met de zes andere bestuursleden verantwoordelijk voor NAJK.

Ben jij een enthousiaste jonge ondernemer die midden in de agrarische sector staat en graag op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, deze ook kan signaleren en denkt in kansen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Lees hier de hele vacature!

Solliciteren?
Enthousiast geworden, maar wil je nog wat meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met sollicitatie@najk.nl. Liever direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur je CV en motivatiebrief naar eerdergenoemd e-mailadres.

Reageren kan tot en met 19 maart 2023.