Agrifirm versterkt de jonge boeren als partner van NAJK

Donderdagmiddag 14 september hebben NAJK-voorzitter Roy Meijer en de voorzitter van de Agrifirm jongerenraad, Juul van Nieuwenhoven, hun handtekening gezet onder een partnerovereenkomst tussen de beide organisaties. NAJK is blij dat Agrifirm aandacht heeft voor de jonge boeren en tuinders, de voedselmakers van de toekomst en kijkt uit naar een mooie samenwerking!

NAJK sluit partnerovereenkomsten met belangrijke spelers uit de agrarische sector. Zo worden NAJK-leden verrijkt met belangrijke kennis en ontwikkelingen. Met het ondertekenen van deze overeenkomst slaan NAJK en Agrifirm de handen ineen op het gebied van kennisuitwisseling, lobby en evenementen voor jonge boeren en tuinders.

Toekomstige generaties
“We zijn blij dat Agrifirm zich inzet voor de volgende generatie boeren en telers”, aldus Roy Meijer. “Agrifirm heeft als drijfveer dat we kunnen en moeten bijdragen aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Daar past een samenwerking met de voedselmakers van de toekomst natuurlijk perfect bij!”. NAJK is de belangenvereniging voor jonge boeren en tuinders in Nederland. De vereniging vertegenwoordigt een enthousiaste groep van 8.000 jonge agrarisch ondernemers en is actief op lokaal, provinciaal, landelijk en Europees niveau.

Krachten bundelen
Met de ondertekening van de partnerovereenkomst verbindt Agrifirm zich de komende tijd aan NAJK als partner van de jongerenvereniging. Agrifirm is een Nederlandse coöperatieve onderneming die al 120 jaar impact maakt in de veehouderij en landbouwsector. Voorzitter van de Agrifirm jongerenraad, Juul van Nieuwenhoven: “Het is onze missie om bij te dragen aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. De samenwerking met jonge boeren en tuinders is hierin cruciaal. We kijken ernaar uit om onze krachten met NAJK te bundelen.” NAJK kijkt er naar uit om zich samen met Agrifirm in te zetten voor jong agrarisch Nederland!