Kom naar de eerste Agrarische Jongerendag op donderdag 18 januari!

Stap in een wereld vol kansen tijdens de allereerste Nationale Agrarische Jongerendag voor jonge boeren, telers en kwekers van coöperaties. Deze dag vindt plaats op donderdag 18 januari bij Theater Orpheus in Apeldoorn.

Als makers van de toekomst en pioniers in een dynamische sector staan jongeren voor flinke uitdagingen. De Agrarische Jongerendag is dé dag waar ervaren kan worden hoe uitdagingen omgezet worden in kansen. Een dag vol lef, veerkracht en ontzettend veel energie als leidraad. Het motto: het kan wél! Er staan diverse workshops en activiteiten op het programma aangevuld met sterke sprekers van binnen en buiten de sector. Gedreven door één gemeenschappelijke visie: samen bouwen aan een duurzame toekomst waarin de agrarische sector tot bloei komt. Een dag die je als jongere van een coöperatie niet mag missen!

De Nationale Agrarische Jongerendag is een samenwerking vanuit verschillende coöperaties binnen de sector: FrieslandCampina, ForFarmers, Agrifirm, Plantion, LLTB, ZLTO, LTO Noord, AB Vakwerk, NAJK, CRV, Royal FloraHolland, Rabobank en NCR.

Meer informatie & aanmelden?
Kijk hier voor meer informatie.