VACATURE | Najk zoekt Bestuursondersteuner GrAJK

NAJK is op zoek naar een gedreven professional met passie voor de agrarische sector en belangenbehartiging om het Gronings Agrarisch Jongeren Kontact (GrAJK) te versterken. Binnen de functie geef je sturing aan lobby , je werkt mee aan ontwikkeling en uitvoering van projecten en je onderhoudt contacten met het netwerk rondom GrAJK.

Als bestuursondersteuner GrAJK ben jij de smeerolie tussen het bestuur, afdelingen, je collega’s en het externe netwerk van GrAJK. Je coacht het bestuur in hun dagelijkse werkzaamheden om met elkaar tot een hoger niveau te komen. Daarnaast heb je een scherp oog voor de belangen van onze jonge agrarische leden en weet deze effectief te behartigen vanuit jouw rol. “Gaaf om in deze functie met fanatieke jongeren te mogen werken en zo een steentje te mogen bijdragen op veel vlakken aan de jongeren in de agrarische sector in de provincie Groningen”, verteld Rianne van der Helm, de huidige bestuursondersteuner GrAJK, over deze functie.

Ben jij de bestuursondersteuner die wij zoeken?
Stuur dan vóór 1 februari 2024 je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@najk.nl. Wil je inhoudelijk eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Rianne van der Helm, Bestuursondersteuner GrAJK. Bereikbaar via 06 82 19 01 72. We kijken uit naar jouw bijdrage aan de belangenbehartiging in de agrarische sector!

Lees hier de hele vacature.