VACATURE | Word dagelijks bestuurder bij NAJK!

NAJK is op zoek naar een nieuwe portefeuillehouder leefomgeving! Als dagelijks bestuurder met deze portefeuille signaleer jij onder andere zaken rondom stikstof, klimaat en andere belangrijke thema’s en draagt deze aspecten uit aan politiek Den Haag en de rest van het dagelijks bestuur. 

De lobby op thema’s als stikstof, klimaat en biodiversiteit is zeer belangrijk voor de toekomst van onze leden: de jonge boeren en tuinders en jij kunt daar je steentje aan bijdragen! Daarnaast ben je met de zes andere bestuursleden het gezicht van de jonge boeren en tuinders in Nederland.

Ben jij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen zowel op economisch als maatschappelijk vlak en kijk jij er naar uit om de belangen voor de jonge boeren en tuinders te behartigen? Wellicht ben jij dan de teamplayer die we zoeken!

Enthousiast geworden?
Eerst nog wat meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met sollicitatie@najk.nl. Liever direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur je CV en motivatiebrief naar eerdergenoemd e-mailadres. Reageren kan tot en met zondag 25 februari.

Lees hier de hele vacature!