Neem met NAJK en WUR een kijkje bij jonge natuurinclusieve boeren

In mei organiseren NAJK en Wageningen Environmental Research (WEnR) vier bijeenkomsten op het erf van jonge natuurinclusieve boeren. Tijdens deze bijeenkomsten krijgen jonge boeren (tussen de 16 en 35 jaar) de gelegenheid om vragen te stellen, afwegingen te delen en inspiratie op te doen bij en met andere jonge boeren.

Bezoek de kaasmakerij van Siebe van de Crommert, het extensieve melkveebedrijf van Rick Dijkshoorn, het voedselbos van Mark Venner of de natuurinclusieve akkerbouwer Leendert Jan Onnes. Kom naar één van de vier bijeenkomsten en ga met elkaar in gesprek!

Ervaringen uitwisselen
Iedere bijeenkomst vindt plaats op het bedrijf van een jonge natuurinclusieve boer. Tijdens de bijeenkomst vertelt een onderzoeker van WEnR eerst kort wat over het onderzoek ‘Bewegen naar Natuurinclusieve Landbouw’. Daarna vertelt de jonge ondernemer over zichzelf, zijn bedrijf en neemt hij je mee op een rondleiding. Aan de hand van de presentaties en tijdens de rondleiding is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Want: wat hebben jonge boeren nodig hebben om te bewegen naar natuurinclusieve landbouw? De bijeenkomst wordt afgesloten met een informele lunch.

Kom naar één van de vier bijeenkomsten:

Meld je snel aan, want VOL = VOL!
Inschrijven voor een van deze kosteloze workshop kan via dit inschrijfformulier. Voor elke workshop is plek voor 15 deelnemers. Wees er dus op tijd bij!