VACATURE | Word allround communicatiemedewerker bij NAJK!

Ben jij een aanpakker met een vlotte pen? Heb je affiniteit met de agrarische sector en de ambitie om NAJK (Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt) als ‘merk’ uit te dragen? Dan is deze functie écht iets voor jou!

Als allround communicatiemedewerker bij NAJK ben je, samen met onze huidige communicatieadviseur, verantwoordelijk voor alle communicatieve activiteiten van onze organisatie. Je houd je onder andere bezig met het schrijven van nieuwsberichten, artikelen en persberichten. Daarnaast ontferm jij jezelf over de inhoud van ons ledenblad BNDR en denk je mee over (en plaatst) interessante content voor onze social media kanalen en geeft invulling aan onze nieuwsbrief.

Word jij onze nieuwe collega?
Als onze toekomstige communicatiemedewerker heb jij natuurlijk affiniteit met de agrarische sector en vind je het leuk om teksten te schrijven. Daarnaast klinkt het ontfermen over ons ledenblad jou als muziek in de oren! Sta jij te popelen om NAJK, zowel on- als offline, als ‘merk’ uit te dragen? Lees hier de hele vacature.

Schrijven maar!
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Christel Klok, via cklok@najk.nl of 06-82188768. Enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar sollicitaties@najk.nl. We kijken uit naar je reactie!