AFGELAST – Boer zoekt Boer-informatiebijeenkomst regio Oost

Datum 08-03-2018
Tijd 19:45 - 22:30 uur
Locatie Flynth Haaksbergen, Hengelosestraat 1, Haaksbergen


Overdrager: bent u agrarisch ondernemer met een gezond bedrijf en heeft u geen opvolger? Wilt u wel dat het bedrijf wordt voortgezet? Wilt u uw mogelijkheden onderzoeken?

Opvolger: ben je geïnteresseerd en werkzaam (geweest) in de agrarische sector? Weet je wat werken op een boerderij inhoudt? Weet je wat er bij komt kijken om een agrarisch bedrijf te runnen? Heb je zelf geen agrarisch bedrijf maar wel de ambitie om een bedrijf over te nemen?

Kom dan naar de Boer zoekt Boer-informatiebijeenkomst. Het agrarisch bedrijfsleven en het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt hebben de handen ineen geslagen om nieuwe vormen van bedrijfsovername te bevorderen.

Hoe doen we dat?

Boer zoekt Boer zorgt voor een verhaal op maat dankzij de aanwezigheid van experts op het gebied van communicatie, bedrijfsovername en financiën. U komt in contact met geïnteresseerde boeren en potentiële bedrijfsopvolgers en krijgt meer inzicht in alle aspecten die bij bedrijfsovername buiten de familie van belang zijn.

Programma

19.45 uur Inloop met koffie en thee
20.00 uur Welkom door OAJK
20.05 uur Bijdragen van OAJK, Flynth, Ervaringsdeskundige
21.45 uur Vragen en discussie
22.00 uur Afsluiting met een drankje

Heeft u vragen over de Boer zoekt Boer-informatiebijeenkomst? Neem contact op via info@najk.nl.

Wegens te weinig aanmeldingen gaat de Boer zoekt Boer-informatiebijeenkomst Oost (in Haaksbergen) niet door. Geïnteresseerden kunnen aansluiten bij de Boer zoekt Boer-informatiebijeenkomst regio Zuid op 15 maart in Heesch.


Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...