Boer zoekt Boer

NAJK ziet veel agrarische bedrijven eindigen, omdat er geen opvolger is. Tegelijkertijd zijn er veel jongeren die heel graag boer willen worden, of graag mee willen werken op een bedrijf, een samenwerking aan willen gaan of zelfs het bedrijf willen overnemen. Via Boer zoekt Boer heeft NAJK, samen met het agrarisch bedrijfsleven Flynth adviseurs en accountants, Lianne Veenstra Agrocoaching, Rabobank, LLTB, ZLTO en LTO Noord de handen ineen geslagen om goede begeleiding te bieden bij buiten familiaire bedrijfsovername. Voor dit initiatief is een programma ontwikkeld voor geïnteresseerde boeren zonder bedrijfsopvolger en voor potentiële bedrijfsopvolgers zonder bedrijf. Binnen dit programma worden beide partijen voorzien van kennis en informatie en kan gevraagd worden om ondersteuning bij diverse stappen in de buiten familiaire bedrijfsovername.

Veelgestelde vragen tijdens het webinar

Tijdens het webinar op 22 oktober 2020 zijn er veel vragen gesteld. Die hebben we beantwoord en gebundeld. Klik hier voor de FAQ! Webinar gemist? Kijk het hier terug.

Informatiebijeenkomsten

De afgelopen tijd zijn er informatiebijeenkomsten van Boer zoekt Boer georganiseerd. Op dit moment is nog niet bekend of en wanneer er weer bijeenkomsten plaatsvinden. Wil je een mailtje ontvangen als er meer bekend is over de informatiebijeenkomsten? Stuur dan een mailtje naar NAJK met hierin je naam, of je opvolger of overdrager bent en je woonplaats naar Reinder Jan Wagevoort.

Evenementen

  • Geen evenementen

Reinder Jan Wagevoort

Projectmedewerker

Heb je vragen over de technische kant van Boer zoekt Boer, zoals het inloggen, betalingen, berichten enz. Bel of mail dan naar Reinder Jan.

rjwagevoort@najk.nl
030 – 2769872

Pers?

Persvragen kunnen naar Eke Folkerts, dagelijks bestuurder van NAJK met de portefeuille bedrijfsovername.

efolkerts@najk.nl
06 – 42404410