Kom in de Kas op 2 en 3 april

Heb jij je wel eens afgevraagd waar al die mooie bloemen vandaan komen, tropische planten zien groeien in Nederland of gezien hoe cocktail tomaatje worden gemaakt? Nee? Dan ben je waarschijnlijk nog nooit in een kas geweest. Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016 kunnen consumenten en burgers weer kennis maken met de Nederlandse glastuinbouw tijdens ‘Kom in de Kas’.

Voor de 39e keer wordt dit grootste publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw georganiseerd. Ruim 200 glastuinders zetten hun deuren open en laten zien dat de tuinbouw één van de meest innovatieve en duurzame sectoren van Nederland is. Kom in de Kas wordt mede mogelijk gemaakt door GroentenFruit Huis, Bayer CropScience, Royal FloraHolland, Interpolis en Rabobank.

Kijk op www.komindekas.nl welke kassen bij jou in de buurt open zijn en volg Kom in de Kas op Facebook en Twitter. De toegang is gratis.