BoerVeilig webinar ‘Veilig op stage’

Datum 19-06-2024
Tijd 15:00 - 16:00 uur
Locatie , ,


Op 19 juni 2024 organiseert BoerVeilig een Webinar over het thema ‘Veilig op stage’. Dit webinar is speciaal bedoeld voor docenten én stagebedrijven die studenten veilig(er) op stage willen laten gaan. In het webinar worden tips en tricks gedeeld door een veiligheidsdeskundige, docent en melkveehouder. Wat moet je bijvoorbeeld allemaal regelen en bij wie liggen de verantwoordelijkheden? Het Webinar geeft antwoord op deze vragen en meer. Ook is er de mogelijkheid om live vragen te stellen.

Om studenten, docenten én stagebedrijven nog beter te ondersteunen, ontwikkelt BoerVeilig een speciale leskist. De inhoud van deze leskist biedt handvaten om nog beter voorbereid op stage te gaan. Dit webinar is daar een onderdeel van. Zo werken we gezamenlijk toe naar een ‘generatie ongelukvrij’.

NAJK, DDB, LTO Nederland en NZO hebben samen met ZuivelNL en Stigas, het kennisinstituut voor veilig, gezond en duurzaam werken, met het BoerVeilig-project het initiatief genomen om de veiligheid in de melkveehouderij te verbeteren. We hopen hiermee een veilige(re) werkvloer te creëren voor melkveehouders, hun familieleden, personeel en bezoekers.Kaart naar locatie

Kaart niet beschikbaar