Landelijke Jongerendag Kalverhouderij

Datum 09-06-2023
Tijd 10:00 - 15:00 uur
Locatie De Essenburcht, Schoonbeekhof 1, Kootwijkerbroek


Optimistisch ondernemen: dat is het thema van de allereerste Landelijke Jongerendag Kalverhouderij op vrijdag 9 juni 2023. NAJK, CEC, Aeres, LTO, VVK en de kennismakelaar Kalverhouderij, Henriëtte Rozendaal, nodigt voor deze netwerkdag jongeren tussen de 16 en 35 jaar die werkzaam (willen) zijn in de kalverhouderij uit om elkaar te ontmoeten en te inspireren!

Save the date
Noteer vrijdag 9 juni alvast in je agenda, want deze dag wil je niet wilt missen. Op deze dag volg je lezingen, workshops en ontmoet je anderen die passie hebben voor de kalverhouderij! De sector staat voor een pittige tijd met uitdagingen, maar met deze Jongerendag zullen mogelijkheden en kansen bekeken en besproken worden om goed te kunnen blijven ondernemen. Na het verlaten van deze dag weet jij je hoe je moet omgaan met innovaties, je visie en je drive. Daarnaast durf je je grenzen te verleggen. Het programma zal duren van 10:00 uur tot 15:00 uur en deelname is gratis. De Landelijke Jongerendag Kalverhouderij vindt plaats in De Essenburcht in Kootwijkerbroek (GE).

Jij bent er toch ook?
De officiële uitnodiging en inschrijvingsformulier volgen binnenkort. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht? Mail dan je contactgegevens naar info@henrietterozendaal.nl. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met kennismakelaar Henriëtte Rozendaal.

 Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...