Startavond GAJK

Datum 20-10-2016
Tijd 20:00 - 23:00 uur
Locatie Jowis Zolder, Barneveldseweg 49a, Lunteren


Op donderdagavond 20 oktober organiseert GAJK de jaarlijkse Startavond. GAJK-lid of AJK-bestuurder? Dan heten we je van harte welkom!

We trappen de avond af met een rondleiding over het geitenbedrijf. De ondernemers zijn begonnen als ‘gewone boer’ en hebben bewust de keuze gemaakt om dingen anders te doen. Ze nemen ons mee in de dilemma’s die ze zijn tegengekomen en de keuzes die ze maakten. Nieuwsgierig? Kijk dan alvast op: www.jowiszolder.nl.

Hoe doen andere AJK besturen dat dan?

AJK leden verwachten van AJK bestuurders dat je elk seizoen weer een leerzaam maar ook zeker gezellig programma opstelt met jouw AJK-bestuur. Maar hoeveel avonden organiseer je dan? Waar moeten de avonden over gaan? Welke sprekers zijn geschikt? Hoe zorg je voor een goede opkomst? En ook niet geheel onbelangrijk: hoe dek je de kosten? Dit zijn zo maar enkele dilemma’s die jullie vast herkennen. In Gelderland zijn er naast jouw bestuur nog vijftien AJK-besturen met dezelfde vragen. Tijdens deze avond staat de uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen de AJK’s centraal. Een ideale avond om je netwerk te vergroten.

Wat verwachten jullie van het GAJK?

Als GAJK-bestuur willen we dit seizoen meer inspelen op de lokale behoefte, hierover gaan we graag met jullie in gesprek. We willen ons jaarplan en toekomstvisie nog meer laten aansluiten bij wat onze achterban wil. Graag horen wij van jou wat jij van ons verwacht en hoe jij tegen onze ambities aankijkt. Uiteraard zijn alle geïnteresseerde leden ook van harte welkom! Graag tot donderdagavond 20 oktober om 20:00 uur!

Aanmelden via bestuur@gajk.nl of bel/app één van de GAJK-bestuurdersKaart naar locatie

Kaart wordt geladen...