Jubileumdag NAJK

NAJK organiseert inspiratiedag op 2 december 2017

 Welke richting ga jij op met jouw bedrijf?

Heb jij het lef om eens kritisch naar jezelf te kijken? Weet jij waarmee jij in de toekomst je boterhammen gaat verdienen? Waarin ben jij als toekomstig ondernemer uniek? Ter ere van het 40-jarig jubileum van NAJK organiseert NAJK een inspirerende dag met o.a. Minister Carola Schouten, de CEO van Vion, Imagro, BoerenNatuur en veel meer! 

Tijdens de inspiratiedag op zaterdag 2 december besteedt NAJK extra aandacht aan de toekomstrichting van jonge boeren en tuinders. We blikken enerzijds terug op de afgelopen 40 jaar, maar kijken vooral naar de toekomst. Hoe gaan wij, agrarische ondernemers, de komende veertig jaar onze boterham verdienen?

We starten de dag met de nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit: Carola Schouten. Zij stelt zich voor en geeft haar visie op de toekomst van de land- en tuinbouw. Heb jij een vraag aan de minister? Geef je vraag hier door. NAJK zal een selectie van deze vragen voorleggen aan de minister.

We volgen gezamenlijk het programma in de ochtend. Daarna is er een uitgebreide lunch met voldoende ruimte om andere jonge boeren en tuinders te ontmoeten. In de middag kun je verschillende visies op de toekomst van de land- en tuinbouw horen. We horen daar graag jouw reactie op de verschillende toekomstvisies. Na de pauze is de prijsuitreiking van de wedstrijd die gevoerd is tussen de verschillende provincies en gaan we in gesprek met geitenhouder Frank Brinkhaus, melkveehouder Bartele Holtrop en spinazieteler Rick Broersen. Drie verschillende jonge boeren die allemaal iets bijzonders doen. We sluiten af met een borrel ter ere van het 40-jarige jubileum van NAJK.

Heb jij je aangemeld? Er ligt een persoonlijke batch met jouw naam bij de entree!

Locatie: Evenementenhal Gorinchem

Als je op afstand woont, kijk dan of je met jonge boeren of tuinders uit jouw buurt samen kunt reizen.