Evenementenhal en NAJK versterken samenwerking

Het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en Evenementenhal hebben een nieuwe overeenkomst ondertekend waarmee Evenementenhal en NAJK de samenwerking verder versterken. Op donderdag 10 september is het contract met een looptijd tot en met 2018 officieel ondertekend door Karin Nijboer (adviseur agrarisch team) en Eric Pelleboer (voorzitter NAJK).

Evenementenhal en NAJK werken al jarenlang samen op de agrarische beurzen in heel Nederland. De doelstelling van beide organisaties is de agrarische jongeren een interessant, informatief en aansprekend beursbezoek te bieden. Ook de komende jaren is NAJK op de agrarische beurzen van Evenementenhal aanwezig met een informatiestand.

“NAJK wilde graag deze succesvolle samenwerking met Evenementenhal voortzetten. De beurzen van Evenementenhal zijn een uitstekende gelegenheid voor jongeren om kennis te maken met de nieuwste producten en diensten, maar ook met elkaar”, aldus Eric Pelleboer. “Evenementenhal en NAJK bundelen de komende jaren de krachten om dit extra aansprekend te maken voor onze jongeren.”

Karin Nijboer van Evenementenhal is verheugd dat de samenwerking met NAJK wordt voortzet. “Door de samenwerking met NAJK creëren wij tijdens onze agrarische vakbeurzen een uniek podium voor de jonge en toekomstige agrariër!”