NAJK op de Zwarte Cross 2016!

Op 22, 23 en 24 juli vindt de Zwarte Cross plaats in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Het legendarische festival is een uniek feest waar muziek, motorcross, theater, stunts en bovenal gezelligheid centraal staan. De Zwarte Cross wist vorig jaar bijna 200.000 bezoekers te verwelkomen van alle leeftijden.

Net als voorgaande jaren opent ForFarmers, partner van NAJK, ook dit jaar de deuren van het Hard Brok Café op de Zwarte Cross. NAJK is weer uitgenodigd om het terrein van De Beste Brokkenmakers van Nederland te komen vergezellen. Op 22, 23 en 24 juli staat NAJK in het Hard Brok Café met een stand vol gezelligheid en activiteiten. Heb jij dus tijdens het Zwarte Cross festival zin in een boerenonderonsje? Kom dan naar het Hard Brok Café!

Met dank aan de Beste Brokkenmakers maak jij als NAJK-lid kans op vrijkaarten voor de Zwarte Cross. Met jouw grootste brokkenmakers-moment verzacht NAJK jouw blunder. Houd komende tijd de Facebookpagina van NAJK in de gaten voor deze winactie.