Tegen welke opgelegde regels loop jij aan op jouw agrarisch bedrijf?

Loop jij op jouw agrarische bedrijf tegen opgelegde regels aan die praktisch niet uitvoerbaar zijn? Dit is jouw kans om deze knelpunt op de agenda van het ministerie van Economische Zaken te zetten!

Met de maatwerkaanpak regeldruk Agrofood wil het ministerie van EZ samen met agrarische ondernemers de regeldruk verminderen. Op deze manier worden knelpunten aan het licht gebracht en kunnen uitvoerbare oplossingen worden bedacht. In de maatwerkaanpak regeldruk gaat het om knelpunten die betrekking hebben op de invulling en uitvoering van regels en beleid. Het gaat niet om de doelstellingen van beleid.

Heb jij suggesties om de regeldruk te verminderen? NAJK wil graag van jou weten tegen welke knelpunten jij aan loopt en welke mogelijke oplossingen er volgens jou zijn! Geef hier jouw knelpunten en opmerkingen door. NAJK bundelt de aangedragen knelpunten en oplossingen en deelt deze met het ministerie van EZ. De vragenlijst kan tot en met 15 november 2016 worden ingevuld.

Bekijk hier resultaten van de eerste ronde Maatwerkaanpak Regeldruk.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op NAJK via info@najk.nl of 030-2769869.