Dagje Praktijk voor ambtenaren!

NAJK zoekt jonge boeren en tuinders die mee willen doen.

Na een zeer geslaagde uitwisseling tussen de jonge agrariërs en de beleidsmedewerkers van het ministerie van Economische Zaken in 2015, organiseert NAJK dit jaar weer een praktijkdag voor ambtenaren.

Dagje Praktijk

Op 20 december 2016, tijdens Dagje Praktijk,  loopt een ambtenaar van het ministerie een dag mee op jouw bedrijf. De ambtenaar maakt al doende kennis met de realiteit op het agrarisch bedrijf. De stagiaire krijgt een goede indruk van het bedrijf en hoe jij hierin staat. Naast technische en zakelijke aspecten kunnen ook de andere aspecten van agrarisch ondernemerschap de revue passeren: motivatie, uitdagingen, visie en wensen.

Terugkomdag

Begin 2017 zijn de deelnemers aan deze praktijkstage voor ambtenaren welkom op het ministerie van Economische Zaken. De ambtenaren willen jou dan graag kennis laten maken met hun ministerie en laten ervaren wat het leven van een ambtenaar inhoudt.

Aanmelden

Voor de uitvoering van Dagje Praktijk 2016 is NAJK op zoek naar enthousiaste jonge boeren en tuinders die de ambtenaren willen ontvangen. NAJK zorgt voor de organisatie en begeleiding. Ben jij trots op je bedrijf en wil je dit laten zien? Mag een ambtenaar bij jou de handen uit de mouwen komen steken? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met 10 december 2016.

Aanmeldformulier agrarische ondernemers

Aanmeldformulier beleidsmedewerkers