Gratis toegang tot Agrarische Jongeren-evenement op de SIMA in Parijs

De internationale vakbeurs SIMA vindt plaats van 24 t/m 28 februari 2019 in Parijs en vormt meer dan ooit een onmisbaar trefpunt voor de landbouw- en veeteeltsector met praktische oplossingen voor een toekomstgerichte visie op de landbouwsector. Het aanbod van de SIMA 2019 is ingedeeld in 13 verschillende sectoren in de hallen 2 t/m 7 van het beurscomplex Paris-Nord Villepinte. De SIMAGENA, met 250 runderen van 8 rassen (vlees- en melkkoeien) van 200 Europese fokkers, is dit jaar in hal 2, samen met een deel van de melkapparatuur en equipment voor veeteelt, dat ook hal 3 inneemt. Innovatie vormt nog altijd de basis van de SIMA en is terug te vinden in de evenementen en conferenties en overal op de beurs. Zo is er dit jaar een Innovatieruimte gecreëerd op de beurs met de presentatie van de SIMA Innovation Awards 2019 en bijbehorend landbouwequipment en innovatieve of toekomstige diensten… en nog veel meer!

Een internationaal programma

Tijdens de SIMA 2019 worden 1.770 exposanten verwacht, waarvan 50% internationaal afkomstig uit 40 verschillende landen, en is daarmee internationaler dan ooit! Naar verwachting zullen er 230.000 bezoekers uit 135 landen naar de vakbeurs komen. Innovatie staat opnieuw centraal tijdens de aankomende beurseditie en is terug te vinden rondom het thema ‘’Innovatie voor een competitieve landbouw’’ in verschillende beursruimtes. De laatste technologische innovaties voor landbouwmaterieel evenals talloze nieuwe producten van exposanten worden gepresenteerd.  Daarnaast biedt de SIMA een compleet beursprogramma bestaande uit themagerichte workshops, diverse technische conferenties, internationale bijeenkomsten, zoals de SIMA African Summit, de SIMA Dealers’ Day-Ting en een aantal nieuwe projecten zoals de start up village, ronde tafelgesprekken en een hackathon.

Gratis beursbezoek voor NAJK-leden

Vraag nu online jouw gratis toegangsbadge voor de SIMA aan via deze link. Deze badge is geldig tijdens de hele beursperiode. Internationale bezoekers zijn welkom in de International Club, gelegen op de verdieping van hal 6, voor een kop koffie, wifi en een gratis beurscatalogus. Voor vragen over bezoek of deelname aan de SIMA 2019 kun je contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging van de beurs, Promosalons Nederland, tel 020-4620020 of e-mail info@promosalons.nl

Volg de SIMA 2019 ook op social media: twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram en Youtube.

Reis en verblijf

Met de Thalys reis je snel en comfortabel naar Parijs. De Thalys rijdt negen keer per dag vanuit Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam in 3 uur en 19 minuten naar Parijs. Vanaf Rotterdam Centraal is deze reistijd slechts 2.36 uur! De tickets kun je via deze link boeken. Ook biedt de SIMA, in samenwerking met Air France-KLM, korting aan op retourtickets naar Parijs. Via www.airfranceklm-globalmeetings.com boek je een retourticket met de speciale actiecode 33546AF.