Maatregelen NAJK Coronavirus

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de aangescherpte regels rondom het coronavirus vanuit de overheid en het RIVM geeft NAJK een advies voor de komende evenementen en bijeenkomsten van alle AJK’s. Zie onderstaand bericht:

Beste leden,

Door verspreiding van het coronavirus zouden wij als NAJK de leden van onze lokale en provinciale afdelingen willen adviseren alle activiteiten tot en met 31 maart op te schorten. Hoewel de meeste NAJK activiteiten onder de 100 deelnemers blijven (de huidige grens van de landelijke richtlijn om bijeenkomsten af te gelasten), zien wij echter dat er landelijk veel (kleine) bijeenkomsten uiteindelijk niet door gaan in verband met de vele afmeldingen. Naast dat er bij NAJK activiteiten ook veel afmeldingen ter verwachten zijn, willen wij niemands gezondheid in gevaar brengen. Om die redenen en omdat we de continuïteit van onze bedrijven voorop stellen, gaan we op dit moment wat verder dan de landelijke voorschriften en adviseren wij alle NAJK gerelateerde bijeenkomsten tot en met 31 maart voorlopig uit te stellen.