Den Hartigh hoofdsponsor FAJK

Aardappelhandelshuis Den Hartigh uit Emmeloord en het FAJK hebben op 7 september 2020 een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Den Hartigh mag zich hiermee de komende twee jaar hoofdsponsor van het FAJK noemen. Zowel Den Hartigh als het FAJK kijken uit naar een mooie samenwerking.

“De toekomst van Den Hartigh zijn de jongeren van morgen!”

Hannah Geerse, voorzitter van het FAJK: “Met deze bijdrage kunnen wij als FAJK activiteiten voor de leden blijven organiseren over actuele ontwikkelingen en kansen voor de sector. Bij Den Hartigh is volop kennis en ervaring aanwezig als het gaat om sectorontwikkelingen”. Het FAJK is de organisatie voor jonge agrarisch ondernemers in Flevoland en behartigt de belangen van de 350 leden op lokaal, provinciaal en landelijk niveau.