NAJK blij verrast door plan over verdienvermogen Sjaak van der Tak

Op vrijdag 2 april was NAJK uitgenodigd door het CBL en LTO voor een (vervolg)meeting over verdienvermogen. LTO-voorzitter, Sjaak van der Tak, presenteerde daar een plan om het verdienvermogen van de Nederlandse boeren en tuinders te verbeteren. NAJK is positief over het plan en gaat graag volgende week hierover verder in gesprek.

Bij het overleg waren verschillende supermarkten, ketenpartijen en land- en tuinbouworganisaties aanwezig. Het overleg was een vervolg van eerdere overleggen over verdienvermogen. NAJK was uitgenodigd om het plan van LTO-voorzitter, Sjaak van der Tak, aan te horen en erover met elkaar in discussie te gaan. “Verdienvermogen is voor NAJK een belangrijk punt. Zonder verdienvermogen is er geen toekomst voor de jonge boeren en tuinders. Als NAJK zijn wij daarom op verschillende manieren met dit onderwerp bezig. Het plan van Sjaak van der Tak heeft als doel het verdienvermogen van de boer en tuinder te verbeteren in de toekomst. We gaan hierover graag volgende week in gesprek om te kijken of dit een plan is waar NAJK haar steun, tijd en energie in wil steken. “, aldus NAJK-voorzitter Roy Meijer.