Kijk het webinar ‘Inspecties in de rund- en melkveehouderij’ nu terug!

Op dinsdagochtend 29 juni organiseerden wij vanuit BoerVeilig, samen met Stigas, Inspectie SZW en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een webinar over de inspecties die op dit moment plaatsvinden in de rund- en melkveehouderij.

Het is nu mogelijk om het webinar terug te kijken, deze start automatisch op als je hier klikt. Wij wensen je veel kijkplezier!

Op de websites van Stigas en BoerVeilig vind je heel veel aanvullende informatie over de onderwerpen die we afgelopen dinsdagochtend besproken hebben, maar ook informatie over een aantal onderwerpen die niet of slechts kort aan bod zijn geweest. Hieronder zetten we een aantal relevante links voor je op een rij. Altijd handig om dit nog even op je gemak door te kunnen lezen.

  • Het doel van BoerVeilig is om bewustzijn te creëren en daarmee (dodelijke) ongevallen te voorkomen. Er zijn heel veel handige links en checklists in omloop om de veiligheid op jouw boerenerf te verbeteren. Op de site van BoerVeilig geven we je een handig overzicht van deze links. Wanneer je één van deze linkjes aanklikt, ga je vanzelf naar de site.
  • De RIE van Stigas (inclusief informatie over het zelfstandigenpakket).
  • Arbocatalogus melkvee
  • Veiligheid op 1

Wil je een groep boeren aanmelden voor een avond met BoerVeilig of heb je hier een vraag over? Ga naar www.boerveilig.com/Boek-avonden/ of stuur een mailtje naar onze projectleider Marloes van Schaik (mvanschaik@najk.nl).