NAJK en Interpolis verlengen succesvolle samenwerking

Op woensdag 18 januari ondertekenden NAJK en Interpolis voor de vierde keer de partnerovereenkomst. Interpolis en NAJK blijven daarmee de aankomende jaren samenwerken.  “Van elkaar blijven leren en zo de agrarische sector verder helpen is waardevol. Dat doen we graag met hen die bepalend zijn voor de toekomst”, aldus Jaap Breugem, manager agrarisch van Interpolis. De ondertekening vond plaats op het NAJK-kantoor in Utrecht tijdens een gesprek over risicobeheer, preventie en verzekeringen in relatie tot duurzaamheid.

Met plezier verlengen NAJK en Interpolis het partnerschap weer voor drie jaar. De afgelopen jaren was er een intensieve samenwerking. De opgezette jongerenraad kreeg in coronatijd vorm met mooie gesprekken. Ontspannen en nieuwsgierig naar elkaars kennis namen ondernemers en medewerkers van Interpolis vanaf eigen keukentafels deel aan de NAJK/Interpolis jongerenraad. De gesprekken gaan over ondernemen en bedrijfscontinuïteit. Op tafel liggen iedere keer weer andere vraagstukken, aangedragen door de leden van NAJK. “Het zijn leerzame, leuke, geanimeerde gesprekken en inzichten, waardoor we anders naar onze bedrijven gaan kijken”, aldus NAJK-voorzitter Roy Meijer.

Samenwerking gericht op toekomst
De manager agrarisch van Interpolis erkent dat er moeilijke vraagstukken liggen voor de agrarische sector. “Boeren en tuinders hebben altijd al te maken met veel uitdagingen. Ook de recente ontwikkelingen laten dat zien. Samen optrekken en doorontwikkelen blijft belangrijk. Dat doen wij graag met NAJK. “

Kennis uitwisselen
Tijdens NAJK-partnerbijeenkomsten sluit Interpolis aan om kennis uit te wisselen over de markt. NAJK haalt hier inzichten op waarmee zij strategisch verder kan. Het afgelopen jaar gingen de gespreken over wereldmarkten, toekomstperspectief en ambities. Vandaag heeft het bestuur van NAJK op verzoek van Interpolis een overleg over duurzaamheid. Op de agenda staan de uitdagingen die de agrarische sector heeft liggen voor haar toekomst en de zoektocht hoe NAJK en Interpolis elkaar kunnen helpen.