Kom ons secretariaat versterken!

NAJK en BoerenNatuur zijn twee organisaties die zich met hart en ziel inzetten voor de belangen van de (jonge) boeren van Nederland en het bevorderen van biodiversiteit op het boerenland. We delen als organisaties niet alleen onze kennis en expertise, maar hebben ook een gezamenlijk secretariaat in hartje Utrecht. En daarvoor zoeken wij momenteel nog een enthousiaste secretariaatsmedewerker.

Als secretariaatsmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor NAJK en BoerenNatuur. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en ondersteunt beide organisaties in hun dagelijkse werkzaamheden.

Word jij onze nieuwe collega?
Heb jij affiniteit met de agrarische sector en/of agrarisch natuurbeheer? Is plannen en organiseren jouw ding en zie jij jezelf al helemaal zitten aan je bureau uitkijkend over de Utrechtse grachten? Kom ons gezellige team dan versterken! Lees hier de hele vacature.

Schrijven maar!
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin om een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van de jonge boeren én biodiversiteit? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk zondag 4 juni naar sollicitaties@najk.nl.