Jonge boeren en visverwerkers nemen een kijkje in elkaars keuken op vrijdag 17 november

Na een succesvolle eerste editie, organiseert NAJK, samen met ROC Friese Poort/Firda, Young Seafood Leaders Visfederatie (YSLV) en Agro Food Cluster dit jaar weer een uitwisseling tussen de agrarische sector en vissector.

Beide sectoren spelen een belangrijke rol in de voedselketen en kunnen daarmee veel van elkaar leren. Daarom nemen we een kijkje in elkaars ‘keuken’ op vrijdag 17 november. Leuk als jij er ook bij bent!

Waarom deelnemen?

We gaan elkaars bedrijven bezoeken, ons verdiepen in elkaars sector en alles wat daar rondom speelt. Breidt je netwerk uit van zowel jonge professionals in de agri- als vissector. We krijgen rondleidingen bij interessante bedrijven en sluiten we de ontmoetingen af met een lekker (en toepasselijk) hapje en drankje. Een mooie dag om een kijkje te nemen in ‘elkaars keuken’. Geef je snel op en zorg dat je erbij bent, want VOL = VOL!

Programma

Aanmelden
ROC Friese Poort/Firda, Young Seafood Leaders Visfederatie (YSLV), NAJK) en Agro Food Cluster nodigen je van harte uit om bij deze uitwisseling aanwezig te zijn. Meld je aan via dit aanmeldformulier.