AFGELAST – Boer zoekt Boer matchbijeenkomst Joure

Datum 26-04-2017
Tijd 19:45 - 22:30 uur
Locatie Museum Joure, Geelgietersstraat 1-11, Joure


De matchbijeenkomst van Boer zoekt Boer is speciaal voor bedrijfsoverdragers zonder opvolger én bedrijfsopvolgers zonder bedrijf. In navolging van de informatiebijeenkomst gaat deze bijeenkomst in op het presenteren van jezelf, zowel mondeling als op papier en kom je daadwerkelijk in contact met overdragers en opvolgers uit dezelfde omgeving. We gaan deze avond in op de vraag: ‘wat is mijn wens voor de toekomst en via welke stappen ga ik dat bereiken?’

Deze bijeenkomst is een vervolg op de informatiebijeenkomst, maar ook zonder deze achtergrondinformatie kan je je aanmelden voor deze interactieve sessie over bedrijfsovername buiten de familie.

Hoe doen we dat?

Tijdens een interactieve sessie leer je jezelf beter kennen en kom je in contact met geïnteresseerde boeren en potentiële bedrijfsopvolgers. Onder professionele begeleiding van agrocoach Lianne Veenstra leer je hoe je je wensen en behoeften onder woorden brengt en hoe je jezelf presenteert. Met deze vaardigheden vergroot je de kans op een passende match met je profiel op Boer zoekt Boer.

We nodigen u van harte uit voor deze matchbijeenkomst.
Datum: 26 april 2017
Tijd: 19.45 uur
Locatie: Museum Joure
Adres: Geelgietersstraat 1-11, 8501 CA Joure
Kosten: € 110,- inclusief profiel Boer zoekt Boer twv € 75,- . Hiervoor ontvang je een factuur. (Deelname aan de matchbijeenkomst zonder profiel op BzB is ook mogelijk, de kosten bedragen dan € 45,-)
Meer informatie: jberghorst@najk.nl (ook voor vragen)
Klik hier voor de uitnodiging

Meld je nu aan

 

Wij zien u graag op 26 april in JoureKaart naar locatie

Kaart wordt geladen...