*UITGESTELD* Dutch Poultry Expo

Datum 17-03-2020 - 18-03-2020
Tijd 14:00 - 22:00 uur
Locatie Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, Hardenberg


Helaas gaat de Dutch Poultry Expo van volgende week niet door in verband met het coronavirus. Het evenement wordt verplaatst naar juni 2020. Lees hier het bericht: https://bit.ly/3aI6M6j

De pluimveesector verandert in een razend tempo waarbij investeringen in mensen, dieren en technologie centraal staan. Experts praten je tijdens dit event bij over onderwerpen als verduurzaming, afzet/verkoop, techniek, data en dierenwelzijn. Maar ook over de steeds veranderende normen als het gaat om dierenwelzijn. Onderwerpen waar je als pluimveehouder, agrarisch medewerker, dierenarts en student echt iets aan hebt.

Programma

Bezoek het openingscongres van Servé Hermans over ‘De maatschappij en wij’. Meld je hier aan voor het openingscongres.
Laat je inspireren en motiveren tijdens één van de vele kennissessies in het Pluimveeweb-kennistheater over vraagstukken zoals:

  • De impact van vogelgriep op de pluimveevleesmarkt
  • Hoe blijf ik salmonella de baas?
  • Aftrap voor het verkiezingsjaar met een Politiek Vragen (V)uur
  • Welke mogelijkheden bieden regionale afzet en korte ketens op de eiermarkt; inspiratie uit Duitsland

Kom proeven & genieten en laat je verbazen welke heerlijke gerechten er met kipproducten gemaakt kunnen worden. Onze kok Hans Lieverse serveert samen met gerenommeerde slagers heerlijke gerechten met  ingrediënten uit de sector. Bezoek de deelnemende exposanten van het Innovatieplein en ervaar wat de toekomst voor jou in petto heeft. Bekijk hier het uitgebreide programma.

Tickets

Ben jij er ook bij? Leuk! Bestel dan hier je tickets. Als NAJK lid met pluimvee bedrijf krijg je een gratis entree – t.w.v. €25,-.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...