Bedrijfsovername, meer dan vakkennis en ambitie

Datum 02-03-2020
Tijd 19:30 - 22:30 uur
Locatie Kalverhouderij Beekzicht, Scherpenzeelseweg 45, Barneveld


Het leven draait om het maken van keuzes. Zo ook om de keuzes die je maakt op je bedrijf! Welke teelt kweek je volgend jaar? Tegen welke ziektes loop je aan? Maar ook: wat zijn de gevolgen van nieuwe regelgeving voor je bedrijf, de administratie en je veiligheid? En, hoe zit het met zaken waar je nooit over nagedacht hebt maar waar je mee geconfronteerd wordt? Denk maar aan de gevolgen van het weer, brand of uitval van installaties. Welke risico’s onderken je en hoe ga je daarmee om?

Bedrijfsovername is niet altijd even makkelijk, er komen ontzettend veel vragen op je af. Vragen die complex zijn en vragen waarvoor je inzicht moet hebben in de toekomst. Hoe ga je hier als jonge boer mee om? Kortom: Hoe zorg je ervoor dat je de risico’s onder controle hebt?

NAJK en Interpolis helpen je hier graag bij! Op maandag 2 maart organiseren wij, speciaal voor jonge ondernemers vanuit de hele agrarische sector, een avond waarbij de risico’s van ons vak nader onder de loep worden genomen.

De avond start met een rondleiding door de duurzame en innovatieve proefstal Kalverhouderij Beekzicht. Daarna neemt Interpolis ons mee hoe je risico’s kunt onderkennen en hoe je daarmee om kunt gaan. Het wordt een interactieve bijeenkomst waarbij ’tips en tricks’ met elkaar uitgewisseld kunnen worden. Natuurlijk sluiten we de avond af met een borrel. Ben jij er ook bij?

Klik hier om je aan te melden.Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...