Easyfairs

Easyfairs is als belangrijkste totaalleverancier van agrarische vakbeurzen een belangrijke gesprekspartner voor jonge boeren. Het gaat hierbij om ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, bedrijfsontwikkeling en -verbetering, innovatie en vooruitstrevendheid. Daarnaast is Easyfairs niet alleen de belangrijkste speler op dit gebied, maar door de landelijke dekking bovendien toegankelijk voor alle NAJK-leden.

Samen met NAJK bieden de agrarische beurzen van Easyfairs een uniek platform voor de jonge agrarische ondernemer. Tijdens deze vakbeurzen komen jonge boeren persoonlijk in contact met fabrikanten, leveranciers en groothandels uit de branche. De vakbeurzen bieden de gelegenheid voor netwerken, kennisoverdracht en inspiratie. Een échte must voor de jonge agrarische ondernemer.

Ga voor meer informatie en data van de agrarische vakbeurzen naar de beurswebsites:

Rmvhardenberg.nl

Rmvgorinchem.nl

Dutchpoultryexpo.nl

Dutchporkexpo.nl

Agrarische vakbeurzen

Voor de agrarische zakelijke markt organiseert Easyfairs jaarlijks 4 vakbeurzen: Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Evenementenhal Hardenberg, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem, Dutch Poultry Expo in Evenementenhal Hardenberg en Dutch Pork Expo in Evenementenhal Venray. RMV bestaat al bijna 25 jaar en is het grootste agrarische platform voor rundveehouders, akkerbouw en loonwerkers. Deze vakbeurs is in 2015 door Respons uitgeroepen tot nummer één vakbeurs van Nederland. Dutch Poultry Expo en Dutch Poultry Expo zijn ontstaan uit de vakbeurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV), LIV is verdwenen na ruim 20 jaar. De twee nieuwe nationale vakevents zijn gericht op één deelsector, die antwoord geven op de uitdagingen die spelen in de pluimvee-en varkenshouderij.

De locaties van Easyfairs bieden onbeperkte mogelijkheden. Easyfairs biedt landelijke dekking met regionale charme. Easyfairs biedt een sfeervolle en ruim opgezette ambiance, met uitgebreide en professionele mogelijkheden voor uw vak- en consumentenbeurs, concert, (sport)evenement, congres of (bedrijfs)feest. Met maar liefst 40.000 m2 aan (expositie)ruimte is werkelijk alles mogelijk. Guest Events staat voor u klaar om ieder evenement van A tot Z te begeleiden. Een vaste contactpersoon die met u meedenkt over de invulling, de aankleding en de praktische kant van uw (zakelijke) evenement. Ook tijdens de uitvoer staat u er niet alleen voor. Met een uitgebreid en professioneel team maken wij samen met u van uw evenement een daverend succes!

Meer informatie: Evenementenhal HardenbergEvenementenhal GorinchemEvenementenhal Venray