Inspiratiedag – 40-jarig jubileum NAJK

Datum 02-12-2017
Tijd 10:00 - 16:30 uur
Locatie Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2, Gorinchem


NAJK organiseert inspiratiedag op 2 december 2017

 Welke richting ga jij op met jouw bedrijf?

Heb jij het lef om eens kritisch naar jezelf te kijken? Weet jij waarmee jij in de toekomst je boterhammen gaat verdienen? Waarin ben jij als toekomstig ondernemer uniek? Ter ere van het 40-jarig jubileum van NAJK organiseert NAJK een inspirerende dag met o.a. Minister Carola Schouten, de CEO van Vion, Imagro, BoerenNatuur en veel meer! 


Tijdens de inspiratiedag op zaterdag 2 december besteedt NAJK extra aandacht aan de toekomstrichting van jonge boeren en tuinders. We blikken enerzijds terug op de afgelopen 40 jaar, maar kijken vooral naar de toekomst. Hoe gaan wij, agrarische ondernemers, de komende veertig jaar onze boterham verdienen?

Maak kennis met minister Schouten

Om Carola Schouten welkom te heten als nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) willen we namens NAJK, de jonge boeren en tuinders van Nederland, de minister een brievenbus vol kaartjes en welkomstpresentjes overhandigen. Hoe meer, hoe beter! Heb jij nog geen kaartje gestuurd naar NAJK, neem hem dan mee naar de inspiratiedag en schrijf daarop jouw persoonlijke boodschap aan de minister. Er staat een brievenbus bij de entree waar jij het kaartje in kan leveren.

Heb je een specifieke vraag aan minister Carola Schouten? Geef deze dan hier door. Han Swinkels zal dan tijdens de inspiratiedag je vraag aan minister Schouten voorleggen.

Praktische informatie

  • We willen de dag om 10:30 uur starten en vragen je daarom, om op tijd aanwezig te zijn. Ontvangst is vanaf 9:30 uur en om 10:15 uur gaat de zaal open.
  • De dag vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Het adres is Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem.

Volg het evenement ‘Inspiratiedag NAJK – Welke kant ga jij op met je bedrijf?’ op Facebook.

 

 Kaart naar locatie

Kaart wordt geladen...